Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faàn vad jag vill leva

Livet är så inåt helvetes jävla kul
hoppa, skutta, leka, skratta, prata, kramas, älska,
dela med sig, göra bort sig, bli förbannad, bli förvånnad,
överaska ngn, säga snälla saker till ngn,
bli överaskad, få höra snälla saker

Älska livet just nu

för imorgon kanske det är försent

Puss på just DIG




Fri vers av Patrik G
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-05-23 21:54



Bookmark and Share


    la-poet
fan va sköööön text!!!
såklart ,, enkelt och rätt inställning!
tack!
2006-05-24

  Pulsatilla
SKÖÖÖN text som gör mig glad mitt i det klatchigt gråa vädret!
2006-05-23

  yoyyo
ja, så är de, imorgon ingen gårdag aldrig igen:
snyggt
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G