Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödvändig ont

 

När hans fingrar stramar åt

Och luften uteblir

 

 

Inser jag riskerna jag tar 

för att älska mig själv.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-26 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose