Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En återkommande fundering nedskriftad i januari 2003 Kanske inte poesi i sig, men definitivt mer än bara ord ... - Publicerad här tidigare i december 2006


Fallgräns

När
blir ett brott
ett brott
och inte längre
blott bara
mänsklig svaghet?

När övergår
ett ofullgånget brott
till att bli
ett fullgånget?

Ett ännu ej
avlossat skott

- om än mentalt -

att ej längre förbli
banalt

utan bli verkligt
fatalt?

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-27 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP