Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den påtvingade kärleken



Din spruckna hud skriver visor

Och när jag närmar mig orden

Så nynnar dina ögon sorgset




Fri vers av Gin83
Läst 426 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-28 07:10



Bookmark and Share


  annapoem
Jag ser en rädd
Människa framför mig.
Som vill läka men inte vet hur.
2018-09-29

  överlevaren VIP
Orden griper tag i mitt inre....vemodig!
2018-06-11

  smultronbergen VIP
En mycket fin text om påverkan-
ordlösa.
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83