Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#tävlingpåpoeter.se


Voyager


den rusar genom rymden
med sin gyllene skiva ombord
för någon att hitta därute

vår civilisation beskriven
i ord och bild och ljud
hälsningen från den blå planeten:

en tom bokhylla
ett strykjärn från monopol
en selfiepinne glömd i en myrstack

och kalle jo
kalle jo
kalle johansson
evigt stammande på pianot




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-28 23:10



Bookmark and Share


  objekt3
jag är
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm