Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats här på jorden

Slutna ögon
en doft av tjära...
en sjöfågel skränar högt i skyn.

Öppnar ett öga
öppnar båda ögonen
insuper doften från den nytjärade båten

önskar jag var den flygande sjöfågeln
högt där uppe
svävandes, luftburen lätt och smidig.

men min plats är här på jorden
bärandes på allsköns tankar,
bunden att binda dem i ord.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2017-05-29 09:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP