Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ert fel!

 

Alla fruktar mina ord
för de biter i själen
Borde de då inte få hjärnan smord
Och fundera över skälen

I stället stängs öronen
samtidigt som majoritetens ögon blundar
Möjligtvis kommer något enstaka stönande
ut som ett enstaka uttalande

Men när någon vill stjäla
mat från just er spis
Då vill ni alla skälla
på verklighetens kris

Men annars bryr ni er ej
förklara annars för mig
Varför världen ser ut som den gör
är det inte ni som sprider denna odör




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-30 01:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-05-31

  objekt3
Ord är för allt bara ord
2017-05-30

    ej medlem längre
du lyckas alltid sätta fingret på den ömma punkten!
2017-05-30

    ej medlem längre
Att tänka på sitt eget bästa har blivit det viktigaste i dagens värld. Skall vi "ta vara på vår broder" eller blunda för det vi inte vill se? Kärlek är att vilja se min broders behov, vare sig det är ett vänligt ord eller "livets nödtorft".
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP