Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du budskapet?

Är ett löv som faller
just det du ser
Eller är det något som förefaller
vara just det du ser

Om orsakerna kan vi tvista
men resultatet är det vi ser
Och om vi ser det trista
i budskapet som ramlar ner

Kan vi vara tvungna att acceptera
eller motstånds-flitigt agera
Mot att löven faller alltmera
så att vi ett förbättrat slutresultat kan lansera

Men finns inte viljan
kommer ingenting att hända
Och äger vi inte välviljan
var mänskligheten bara en dagslända




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-30 13:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-05-31

  Staffan Nilsson

Snygg gestaltning av att bry sig eller inte.

2017-05-30

    ej medlem längre
Ser man dem som faller bara som löv, eller som brickor i ett spel så lever man inom sina egna ramar. En robot som kraschar behöver man inte tycka synd om. Människor är så mycket mer med en själ som kanske farit mycket illa. Är man lyhörd så uppfattar man om någon har det svårt utan att det behöver sägas.
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP