Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett experiment, bara för att få ur mig lite skit...
Men det var ett tag sedan jag skrev det här.




Den sista potatisen

 

Han matar oss med skit
göder oss med dynga
och vi svullnar upp
likt stinkande bomber
redo att smälla av
då klockan slår till nästa rond

Vi slåss och vi kämpar
tänker inte ta mer skit
Nu är det vi som styr
för när bomben smäller
har han gödslat sin sista potatis
ensam i sin ringhörna

 




Fri vers av Anna H
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-06-15 15:47



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Den känns väldigt 70 tal. I min värld av kollektiv uppväxt och revolution och storpotäter....
*ler*
Lite bitsk, men så arg? Du kan mer.
2006-06-16

  aftermath
-take him down!!
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H