Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonhjärtan



Är du modig nog att offra livet för ett enda ögonblick i tiden
Och ärligt och äkta finna mod i mina löften.

Är jag viktig nog att riskera evigheten med
Och lämnas ensam blott av det oundvikliga slutet

Är jag ett minne så starkt att du förnimmer känslor blott i vindarnas vimmel
Och hör röster från famntag och krusande vågor.

Är våra öden bundna av både livet och döden
Och ryter våra hjärtan högre än de fördömande rösterna.

Under dialys och kemisk terapi se färgerna som skapas då vi är vi
Och släpp aldrig taget




Fri vers av Gin83
Läst 678 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-05-31 01:45



Bookmark and Share


  annapoem
Viktig nog att riskera evigheten med.

Finna mod i mina löften

Vackra beskrivningar av frågor jag ställer mig mer nu än då.
2018-08-22

  överlevaren VIP
Magiskt....den ger gåshud...mycket känslosam text!
2018-06-11

  Elaine.S VIP
En stark titel till en ännu starkare dikt . Så väldigt bra.
2017-09-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så star så djup jag reagerar, en tår i ögonvrån
tack!
2017-08-02

  smultronbergen VIP
Dialys, där förstod jag behovet
av att faktiskt behöva ställa mig
inför frågan om jag är beredd att
offra mitt liv för de enda liv jag
bryr mig om. De högst älskade.
Det finns en stark sorg men stark
oövervinnelig kärlek i denna!
Tack!
2017-06-07

  Anya VIP
Existentiellt med både döden och livet som inslag. Finns en sorg i raderna...tänker jag. Starkt!
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83