Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta!!!


Solen kommer att gå upp

För oss o på oss

Jag hoppas att änglarna ska
knacka på min dörr

Tro mig,jag har verkligen hoppats
att det ska bli som förr

Så öppna nu ditt hjärta
så solen kan börja skina
över oss

Jag lovar att jag kommer vara där
när allt är över

Du kommer inte att stå där själv
jag kommer att hålla din hand

Så öppna ditt hjärta

Jag vill inte leva med mitt
krossade hjärta

Jag vill att det ska bli helt igen

O medicinen är du....




Fri vers av mb74
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-05-24 07:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken vacker dikt, fylld med hopp och kärlek. Slutet är bäst i den här dikten "medicinen är du".
2006-05-30

  Yvonne Vigstrand
Ja ge inte upp....känns så tryggt och fyllt av kärlek....mycket vackert!
Kram från Yvonne
2006-05-24

    Bodil Sandberg
Bedårande vackert poetat!
2006-05-24

  Cris
Dikten är vacker för den för in ljus
hopp och tro

Gillar titelns enkelhet Hjärta!! med
utropstecken..
2006-05-24

  prinscess VIP
den här var jättefin
bra skrivet
värd en klar femma
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74