Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bor granne med byskolan På min balkong lyssnar jag till barnens glada röster


Käftboll

Man samlas på en fotbollsplan
Man tar fram en boll
Man skriker åt den som man vill
ska sparka på den




Fri vers av stenhur VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-02 21:12



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det ska böjas i tid....
Härligt att lyssna
på barnens röster
när de är helt inne
i sina lekar även om
det är något så heligt
som f o t b o l l
2017-06-03

  lodjuret/seglare VIP
Vilken tur du har som inte fick en spark i julklapp.
2017-06-03

  walborg
Härlig sport som kräver samspel
2017-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Ibland går det till överdrift,
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP