Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid mest alltid bäst

Om jag bara
kunde slippa

mitt eget
enträgna
behov

av att i alla
lägen vara
bäst på allt.

Att alltid jaga
efter denna
förbannade
perfektion.

Skapat av
de förfäder
som aldrig
någonsin
erkänt
ett enda
misslyckande




Fri vers av Roger VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2004-09-29 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP