Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt


Förlåt livet.

För att jag ibland talar illa om dig.

Men jag har aldrig baktalat dig.

För jag vet att vi behöver varandra.

Trots denna märkliga.

Omöjliga symbios.


Jag älskar dig över allt annat.


Men du har behandlat mig mycket brutalt så många gånger.

Och då har jag hatat dig på riktigt.


Och ändå älskar jag dig.

Och förlåter dig.


Så.


Det vore helt ok.

Om jag fick kärlek tillbaka någon gång.

En kram hade känts bra.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2017-06-03 14:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det låter som en rimlig begäran.
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP