Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du sa att träffa mig var som att vinna på lotto.


Du kommer ångra dig

Om två månader flyttar jag utomlands
och du kommer ångra
att du inte fångade mig innan dess
Du kommer ångra
att du bara sa att du gillade mig "som person"
Jag är säker på att du aldrig kommer hitta
någon så bra som jag




Fri vers av artaug
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-03 17:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna, personen gick miste om en gudinna.
2017-06-18

    dethärärjag
Relaterar så mycket på de senaste två texterna, så bra skrivet!
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug