Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föddes på nytt

Jag föddes på nytt dagen jag mötte dig
Och mina blickar mötte dina

En ny själ fick jag i min kropp
Sekunden dina läppar möte mina

Mina dagar fylldes med glädje lycka och skratt
När du höll i min hand och sa att du älskar mig

Jag började älska livet och glömma alla mina bekymmer
När vi bestämde att det måste bli vi en vacker dag

Jag började andas igen och mitt hjärta började slå på nytt
När jag kände hur härligt det är att vara nära dig
När din värme spred sig i min kropp varje gång du höll om mig i din famn

Det tog en stund att födas på nytt
Det tar en sekund med att lämna livet dagen du slutar att älska och lämnar mig
Så mycket älskar jag dig
Är fast vid dig och behöver dig hjärtat mitt




Fri vers av Blomma 68
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 18:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag föddes på nytt i oktober 1984, då Jesus kom in i mitt hjärta.

2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68