Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vackra minnen


Stand up


Vi åkte limo dit.

Till Central Park.

För att jag ville att min fru skulle åka ståndsmässigt.

(och jag glömde kameran i limousinen)

På Stand up comidians.

Där alla de stora började.

Seinfeld.

Murphy.

m.m.

Och.

Jag lovar.

Länge sedan vi skrattade så mycket.


Sedan blåste vi hem med en gul Taxi.

Via sjunde avenyn.

Stannade.

För en.

Take away pizza slice.

Klev sedan av på Hotel Pennsylvania.

Där vi bodde.

Mitt emot Madison Square garden.

Åt pizza.

Och älskade.

Inför åsynen av.

Av

En upplyst.

Empire State Building.


Och vaknade upp.


Med massa pizzasmulor i sängen.





Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2017-06-03 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP