Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Copyright


Min copyright.

Mina texter.

Min konst.

Mina dikter.

Mina sånger.

Och.

Min copyright.

Tillhör

Endast mina barn.


Hoppas bara att de.

Genomskådar de som vill kopiera mig.

Efter att jag dör.

Och stämmer dem.


För de flesta originalen.


Har jag någonstans.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-06-03 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
MIN telefon.

MITT anseende.

MIN obesvarade fråga.


2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP