Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta dig omkring för du ska ingenstans

Det är bara att inse det
Du är fast här
För det är här som du lever och bor och försöker
hålla ditt liv i balans
Men det är klart att du reser bort eller åker på semester
så fort du bara får en chans
Allt för att bryta dina triviala sedesvanliga arbetsrutiner
som du redan är trött på och redan kan, då du med tiden
bara utvecklas lite grann
Men att vara ute och resa kostar en massa pengar
vilket du inte alltid har då din plånbok som oftast
är skjuten i sank
Tom peng pung
Lyser alldeles tom och blank
Och det är ju då som det är så lätt att man bara sätter sig
ner och gör ingenting
Bara slår dank
Men vad gör det
För man ska ju ändå ingenstans
Så då kan man lika bra titta sig lite omkring där man
redan bor och är förankrad
Försätter sig själv lite in i trance…

Ken Cassel
5/6-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-06-05 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel