Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart/vitt och fina färger

Av hoppet och tron jag säkerligen finna
de vackraste finaste trådar jag spinna
Färgrika och sköra som livet självt
som påminning om när allting var kärvt.

Av trådarna jag väva de vackraste drömmar
med tjusigt broderade färgrika sömmar
Inga ytliga drömmar om pengar och beröm
nej, närhet och värme, det är min dröm.

Drömmar fyllda med färg och magi
hela mitt inre skall finnas däri
Precis så som livet är menat att vara
berusning förtjusning, allt annat må fara.

Murar jag riva och broar jag bygga
förintelsens skugga långsamt må skygga
En värld fylld av regnbågens alla nyanser
är vad jag vill ha, jag skall ta mina chanser.

©Oladatter 2017




Bunden vers (Rim) av Kristin Oladatter
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-06 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristin Oladatter
Kristin Oladatter