Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring


Så som lena varma fingrar berör min hud,

skickar stötar av välbehag och värme i min kropp.

Så önskar jag att lena röster med varma ord,

skickar stötar av välbehag och värme i min själ.




Fri vers av Kristin Oladatter
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-26 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oerhört varm kärleksfull text
som vattenskvalp i själen
en sommardag!

härlig
2017-10-27

    Peter Söderqvist
Fina bilder av kärlek.
Kropp och själ i ett innerligt spel.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kristin Oladatter
Kristin Oladatter