Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöld




en gång i tiden stal Shakespeare mina
anteckningar och
enligt vad jag hört sen dess
ska det ha gått ganska bra för honom




Fri vers av Erik Hall
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-06 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall