Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur




oavsett om vi syns eller inte är vi ett
ständigt inre framträdande i
vilken salong som helst

samtidigt kan vi
dyka upp var du än är vi kan
vara varandras dikter och
bjuda in så många som möjligt till en
bar i en stad som oavbrutet reser

det är tur att vi har varandra
det hade aldrig gått annars




Fri vers av Erik Hall
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-07 21:22



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Jag kan relatera. Fint skrivet!
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall