Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden



Tystnaden är inte att ha något att säga

utan

oförmågan att i stunden inte kunna få ord på de
känslor som är oförklarliga.

Saknad och längtan

Tystnaden




Fri vers av WyS VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-07 08:20



Bookmark and Share


  Svart svan
Tänkvärda ord...ty vad är då att ha något att säga, men hålla tyst?
2017-07-27

  Lars Hedlin
BRA
2017-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2017-06-07

    ej medlem längre
Så bra skrivet och sant
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP