Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pep talk inför Let´s dance!

Kom igen nu, grabbar och tjejer
Sluta lata er
Så upp och hoppa
Ingen tid att förlora
För nu är det ju dags att vi alla går ut på scenen
och börjar rocka
Dansar skiten ur publiken
Visar vart skåpet ska stå
För titta på eran klocka
Tiden är ju redan slagen då det nu är dags för oss alla
att publiken börja chocka
Visar vad vi kan
För nu ska vi ju ha det riktigt kul
Ge dem alla en dansshow som de sent kommer att glömma
För självklart så ska vi göra vårat bästa för att ge publiken
valuta för sina pengar
Dansa så att de alla börjar att drömma
Dansa en riktigt förförisk och magisk dans till ett
förtrollande ljud
Ge dem det som de alla vill ha
Få dem alla att själva bara vilja hoppa upp på scenen
och börja steppa leende glad
För vill de det mår de nog alla så fruktansvärt bra
tror jag
Så kom igen nu mina smärta och viga dansare
Dags att vi ute på scenen gör publikens dag
Ger dom alla ett fullt ös med drag…

Okej då
Vi är klara och kommer nu…

Ken Cassel
7/6-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-07 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel