Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömbilder

Hur kunde jag
någonsin förklara

Mina drömmar
avslöjar mig för
mig själv.

Mina innersta
tankar. Mitt jag
helt fokuserat

Totalt inställd
på hämden
Den ljuva

Denna gång skulle
hela världen
få betala, rejält

Det vällande
svarta hatet
så vidrigt i
all sin nakenhet

Så skrämmande
Så svart
Så sanslöst
Sån tur att
jag vaknade






Fri vers av Roger VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2004-09-29 21:41



Bookmark and Share


  Manal
Dikten grep tag i mig,bra skrivet!
2004-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP