Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidunder

 

I natt seglar jag ett stormigt

och svartsjukt innanhav.

I fören står en mörk demon. 

Den är inte min. 

Någonstans är vi på väg.

Till en plats jag inte känner till.

Vill inte stanna här

men är rädd för det okända.

Känner odjuret röra sig,

i vattnet under skrovet.

Hon vrider sig i plågor.

 

Ingen ser blixtrarna

som hennes ögon sänder.

Smärtan som hon gömmer.

På botten, av ett djupt svart innanhav.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-07 20:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt starkt
2017-07-02

  ULJO
Starkt text som lämnar många funderingar mellan raderna
2017-06-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfullt pathos ock ethos
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP