Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara

Det enda jag vill inrikta mig på vid äldre dar

är inte att göra,göra;

utan att bara vara,vara




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-08 12:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vad är ett liv
som ej kan ge
en stilla stund
att stå och se"
2017-06-13

  Annaemi VIP
Idag hade jag tänkt att göra ingenting, men jag har inte hunnit med det ännu! Bara vara, bra!
2017-06-13

  soligajag_1 VIP
Du har så rätt Valter !!
Idag hade jag en "bara vara, vara" med pappa min, gräddade pannkakor o mös med pappa!! Finns inget bättre!!
2017-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Känns som ett bra tips!
2017-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Kroppen åldras och själen mognar!
2017-06-08

  Öknens Ros VIP
klokt tänkt!
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP