Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar


Du

du är som vinden

flyktig

varm

kall

smekande

stillsam

vild

närvarande

frånvarande

 

saknad




Fri vers av Maiah VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-09 09:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör
2017-06-19

  TT
Väldigt vacker dikt. Känslosam. Berör.
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP