Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon lägger gatustenarna på plats. och jag har köpt nya skor.


Maria~

Jag andas.

Hösten är på väg,
det blåser. Solen skiner,
men det är ändå kyligt.
Jag fryser lite, för än
har jag inte brytt mig
om att ta på mig varma kläder.

Mina skor är trasiga,
men det gör inget.
Jag har haft dem i 4 år nu,
de är som om de vore mina bästa vänner,
även om de har hål lite här
och där och mamma snart
kommer att slänga dem och
be mig köpa nya.
Men kan man överge ett par
vänner bara sådär?
Efter alla år tillsammans?




Övriga genrer av rabbitheart
Läst 492 gånger
Publicerad 2004-09-29 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart