Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Vilsen och full av ångest söker jag min väg.
Den väg jag är menad att gå.
Men jag ser ingenting, ty ångesten lägger sig i mina ögon.
Jag förblindas av det svarta.
Jag trillar, faller, rasar.
Hittar inte hem.
I mitt huvud finns en karta jag inte förstår.
Kan inte läsa tecknen.
Allt är så konstigt.
Så förvirrande.
Så mörkt.
Så vilsen.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 929 gånger
Publicerad 2006-05-24 17:09



Bookmark and Share


    HiFi
känner tårar rinna ner för kinden... på den som måste uppleva sånt här. Mycket fint...
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP