Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsförmedlingen!

Läste på nätet att det är det sista ställe som man
skulle vilja jobba på
För får man sparken så måste man ändå komma tillbaka
dagen efter och skriva in sig typ
Så jag kan väl instämma där…

Ken Cassel
9/6-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-09 13:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är nog inte lätt att jobba där...
2017-06-10

  Öknens Ros VIP
Lite tragikomiskt över det där. :(
2017-06-09

    ej medlem längre
Ja där vill väl ingen hamna om man slipper!
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel