Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För klimatavtalet, mot Trump


Klimatet

President Trump förkastar Parisavtalet om klimatet.

Vi som anser klimatfrågan vara allvarlig och akut
kan då anstränga oss desto mer att på många sätt motarbeta Trump och
andra förnekare.

Och inte glömma att granska våra egna klimatskapande beteenden.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av boen
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-10 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boen
boen