Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högspänning


Eld och vatten

Kortslutning

Håll om mig

När livet gör ont




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 604 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2017-06-11 00:31



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Svaret saknas i den här världen :(
2017-10-19

  OT
Starkt! Mycket starkt!
2017-06-18

  Salvation Pepper
Berörande äkta.
2017-06-14

    ej medlem längre
Andas lugnt och fint
kramar
2017-06-13

  i af apa
en kort slutning istället för en lång- ja man behöver frihet med täta slutningar då o då, tänker apa...
2017-06-12

  ULJO
Kram till dig
2017-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
Stark och berörande - Kram!
2017-06-11

    ej medlem längre
bra tryck in denna korta texten.
2017-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med ett enormt stort innehåll!
Alla behöver vi någon som håller om
när livet gör ont.
2017-06-11

  Quasimodo
Ett högt och starkt rop går genom dessa ord.
2017-06-11

    ej medlem längre
Orden brinner i en text som säger så mycket mer än orden visar.
2017-06-11

  DavidM VIP
Kompakt, skicklig beskrivning av behov av närhet.
2017-06-11

    ej medlem längre
En bra och eldig text men eld och vatten kortsluter.
Bäst är jord och vatten, Oxe och Kräfta!
2017-06-11

  alicja lappalainen VIP
En kort, fragil, samtidigt mogen dikt om kvinnans behov av trygghet.
2017-06-11

  Joakimnordbrandt
Salig är den som har armar runt sig när smärtan tränger på. Fin text
2017-06-11

  Goraxy 89 Orion VIP
En kort dikt som ett koncentrat av livet och det djupa behovet av en famn !

GILLAR !!!
2017-06-11

    ej medlem längre
Ja, kärlek och omtanke är Universalmediciner, som fungerar jämnt... :-)
2017-06-11

    jaybird
Dikten gör en hisnade vändning i tredje raden. En oväntad tempoväxling till direktkontakt med den fokuserade danspartnern. Högspänningstango med en ros i munnen.
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska