Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen in i kriget!


Det finns så mycket


Det finns så mycket.

Jag kan berätta.

Och.

Det finns så mycket.

Du kan berätta.

Jag bryr mig inte.


Skillnaden är.

Att.

Jag så oändligt mycket starkare än dig.


För.


Livet har lärt mig så.

Att stå rakt upp.

Oavsett hur hårt det blåser.


Äntligen får jag utväxling.


På det jag har upplevt.


Nu kommer det hårda priset.


Att betala sig.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2017-06-11 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP