Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDENS ÅTERUPPSTÅNDELSE OCH ÅTERUPPRÄTTELSE LI

Ll.

Vad semantikens etymologi  verifierar  i  motsats
till den pragmatiska  eufismens, utgör  en ekivok
polemik  i  en  antinomi,  utan  parallellism  i  en
kompatibel komparation.

I begynnelsens dagar utan tid hade  våra förfäder
Inga ord utan endast grymtningar,gutturala läten,
kvidanden, lust,födslo och stridsvrål.

Förstår vi varandra  bättre med  ord, eller  har de
blivit ett redskap för förtryck,förföljelse, och  des-
information ?
*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP