Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ögonblicket är perfekt och man vill stanna tiden


Just denna stund

just här kan tiden stanna

just nu kan vara kvar

just denna stund kan aldrig

nån gång bli utbytbar


varenda ord känns litet

mitt språk så fattigt torrt

nej inget kan beskriva

det ögonblick jag fått


just här kan kan tiden stanna

just nu kan vara still

i denna stund är lyckan

att bara finnas till


©JessicaMarieOlsson2017




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-13 10:13



Bookmark and Share


  Syrran77
Jag tappar andan. Så underbart fångat ögonblick!
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP