Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D'Yer Wanna Be A Spaceman

En stjärna på himlen var i
barndomen ett fönster mot
en bättre värld

32 år senare beskådar jag ett
stjärnfall
och allt som återstår är
en illusion nedgrävd under ett
köldskadat
Mount Everest




Fri vers av henke_r
Läst 402 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-06-14 19:56



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Dikten fångar in. Starkt och väldigt bra.
2017-06-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra skaldat får alltid högt betyg av mej - Liksom även Här.

GLLAR !!!
2017-06-19

  Judas Ekholm VIP
En spark i skrevet och en knogmacka i bröstet. Vackert!
2017-06-16

    ej medlem längre
Varje ord sitter där det ska. Jag dras till det raka och ärliga. Skörheten och desilluisonen.
2017-06-15

    Botox
Vuxenhet är och förblir att en liten bit går förlorad.
2017-06-14

  SatansSon VIP
hur gammal är du? 32 år?
2017-06-14

  Ric
Allt krackelerar. Så jävla vasst, och jag har fan inget mer att tillägga. Bokmärke.
2017-06-14

  Joakimnordbrandt
Det här var det bästa jag har läst på länge. 5/5.
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r