Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket handlar om hormoner

I våra dagar handlar mycket om

sex, ungdom och skönhet

Men man tänker inte på

att all framgång

när det gäller skönhet, sex och whatever

är beroende av kroppens hormoner

och inte av egen förtjänst

När man blir äldre är det många kroppsfunktioner

som trappas ned

men ungdomen lever i lycklig okunnighet om detta

och det är väl lika så gott det

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-16 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och en del kroppsfunktioner fungerar inte som de ska. För mycket t o m.
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP