Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpcentret (eller den nya statskyrkan/helvetet)


Ӏrade kunder. Om tio minuter
stänger vi köcentret. Vi ber er att
avsluta era pågående köp och vi önskar
er en fortsatt trevlig kväll”

Jag kunde inte bara gå hem helt oberörd
Jag kunde inte enbart se på när flockdjuren
strosade hem med sina stinkande plastkassar
innehållande trivialiteter
utan att sätta ner foten

Så jag ställde mig på soffan som var placerad
invid huvudentrén

Pick
pick
pick

Från min jordnötspåse flög den ena nöten
efter den andra


Pick
Pick
Pick

En överviktig kvinna med fyra ungar och
shoppingpåsar från Kappahl stannade upp
”Va fan håller du på med?”

Pick
pick
pick

Hon fick en drös nötter över sig

”Men sluta då!
Ska jag tillkalla vakten?”

Pick
pick
pick

"Men är du inte riktigt klok?
Du gör dig till åtlöje inför alla
Mina barn skrattar åt dig ditt åbäke"

Hon översköljdes av nötter
eftersom hon själv var en




Fri vers av henke_r
Läst 301 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-06-17 00:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Helt underbart
2017-09-07

  Goraxy 89 Orion VIP
Du är helt suverän på att knäppa in dina jordnötter på rätt ställe. I usa går det helt vilt till när walmart har slutförsäljning så kastar sig kunderna över fynden som utsvultna vargar och river och sliter dem ur händerna på varandra och det blir till regelvidriga slagsmål - Sedan står nån nörd kolugnt o filmar för att lägga ut på Tuben !
2017-06-29

  vad gör jag nu
Flockdjur, verkligen. Komisk och sorglig och träffsäker. Relaterar.

Avslutet! Så bra!

2017-06-21

  Salvation Pepper
En intressant scen man man nog aldrig velat undvika varken på teve eller i verkligheten! :)
2017-06-20

  objekt3
PP (produktplacering)
2017-06-19

    Botox
Konsumtion är vietnamesisk tortyr
2017-06-17

  Judas Ekholm VIP
Snygg satir över konsumtionshetsen.
2017-06-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tänk att få släppa på kontrollen och ......
2017-06-17

    Sefarge VIP
Nötknäpparsviten
I ny dramatisk
Köpmarknads
Tappning?
:)



2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r