Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödrivan


Snödrivan söker mig.

Cystorna i livet har jag alltid överlevt.


Och.


Jag undrar alltid i vilken arbetsmiljö.

Mina hjärnceller bor i.


Måste var ett mycket tufft arbete.

Utan arbetsmiljöregler.

Att arbeta i min hjärna.


För det fanns inga regler.

När en av mina vänner.

Frös ihjäl i en snödriva i Karelen.

De hittade honom som en stelfryst fiskpinne.

Det var lätt över 20 minus.

Men han tog sig aldrig hem.

De fick knäcka ner armarna.

För att få in honom i likbilen.

Behövdes inte ens läkare på plats.

För att konstatera att han.

Hade somnat sin sista gång.


Och.


Min tanke är alltid.

Att den kölden.

Den snödrivan.

Vill jag inte somna i.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2017-06-17 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP