Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ménage à trois

 

 

 

När du i henne

stönar mitt namn

 

exploderar jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 423 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-17 20:51



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag gjorde detta en gång, inte populärt,
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose