Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femtio – femtio

Kom så delar vi lika du och jag
För det är du värd eftersom du emot mig
alltid är så älskvärd och glad
Så söt och god
Börjar misstänka att du är min kvinna på min jord
så som du månar om mig
Har ingenting att klaga på då jag tycker att du
är mer än okej
Så därför vill jag ständigt vara tillsammans med dig
Vill att du ska vara min tjej
Vill du det så blir ingen gladare än jag
Har spanat in dig ett tag nu då du verkar vara
en riktigt trevlig figur
För varje gång som jag är tillsammans med dig
är det som om tiden bara flyr…

Femtio – femtio!

Ken Cassel
18/6-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-18 00:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra när man kan komplettera varandra och dela lika...fin text...
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel