Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan framtid

Jag har landat hårt på botten
Precis som så många andra
Jag är inte förskonad

Precis som alla andra människor
Måste jag överleva de mörkaste nätter
Våga öppna ögonen mot morgondagen

Förändring är bara ett vägskäl
Och vilken ny riktning jag än väljer
Kommer jag ändå alltid framåt




Fri vers (Fri form) av Angiedreams
Läst 410 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2017-06-18 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, du liksom jag, har siktet inställt på nya vägar. Så att öppna ögonen varje morgon går lite lättare.
Bra programförklaring som du satt text på.
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Angiedreams
Angiedreams