Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kommer i alla storlekar <3


Pepparkornsögon

Det var kärlek vid första ögonkastet
Hans mörka små pepparkornsögon
De tittade nyfiket upp mot mig
Han tryckte ut sin lilla nos genom gallret
Inte skulle jag skaffa något husdjur inte
Kanske en hund i framtiden i så fall
men så blev det ändå tillslut
En charmig nattvaken dvärghamster

Och hans namn är Bosse





Fri vers (Fri form) av Angiedreams
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-18 23:59



Bookmark and Share


  Gin83
Åh vilken sötnos
Man bara älskar ju Bosse :)

Tycker dikten är jättefin
Mjuk och kärleksfull med ett skört och klassiskt berättarsätt

Gillade
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Angiedreams
Angiedreams