Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Separation, hälsa och flytt


Ett nytt kapitel

Jag vill inte flytta bort
Ser hur facebookflödet fylls
Glada människor som ler
Vardagen som rullar på
Friska, levande och sprudlande
Jag tror det är avunden
Den smyger sig på mig
Jag har missat livet så länge
Glömt att leva i nuet
Nu tittar jag i spegeln
Ser på resterna av den jag var
Ansiktet är svullet och trött
Nya prover, nya piller och remisser
Nu ska jag bli frisk och glad
Men jag vill inte flytta bort
Vill stanna i mitt hem
Jag som byggt mitt liv här
Ett liv som aldrig var mitt




Fri vers (Fri form) av Angiedreams
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-09 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angiedreams
Angiedreams