Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domino

Kanske det är en dominoeffekt
När första biten faller
Så faller sedan bricka efter bricka
I förtvivlan och förnekelse
Så känns varje fall närmare botten
Egentligen faller alla bitar på plats
Så kan det ju faktiskt vara
När alla brickor fallit
Ja då kan jag bygga upp allt på nytt
Precis så som jag vill ha det
En bricka i taget, i ett helt nytt mönster




Fri vers (Fri form) av Angiedreams
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-25 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angiedreams
Angiedreams