Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödande minnen

Det sköljer över mig
Känslorna som är gömda i dunklet
Jag påminns i ett kort ögonblick
Det jag förlorat, det jag saknar
Jag lever på autopilot numera
För om jag skulle känna allt det där
Det som kommer och smäller till
Det där ögonblicket jag tappar andan
Skulle inte mina ben längre bära mig




Fri vers (Fri form) av Angiedreams
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-20 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angiedreams
Angiedreams