Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är förlåtet, inget glömt.

 

Det började för ett tag sedan
ville bara ha i min hand kärleken
men jag fick kämpa länge för den.
Jag ser inget fel med det
tvivlade på dig
för du var här för andra intressen.

Sade du någonting
jag vill inte höra på din idioti
du manipulerade
du utnyttjade mig.

Sade du någonting
trodde du verkligen att
jag gick på allting
du kommer aldrig kunna
hålla mig till fas.

Många av oss får känna det äkta
det finns andra som får riva det hela.
Som får riva ner det för gott.
Nerskrivna ord finns kvar
det du pratar om lyssnar jag inte på
du försökte lura när du påstod
att du älskar mig
jag avslöjade dig från första början
spelade med i leken för att se
hur allt skulle sluta till slut.

Här har du allas uppmärksamhet varsågod
du väntar dig mer än något stort
så visa hela världen din idioti.
Jag har mer tålamod
än vad du har hårda ord.
Det måste du inse.

Sade du någonting
jag vill inte höra på din idioti
du är väldigt självisk
du tänker bara på den sexuella biten.

Sade du någonting
förlåt men jag vill inte
ha bredvid mig
en kille utan empati
som tänder på lidande.

Det började för ett tag sedan
allting har förändrats men
inget är förlåtet, inget glömt.
Jag själv tvivlar än
ser att du fortfarande
leker leken nu ska jag lura henne
men jag har bestämmt mig
att inte säga något till dig
under hela loppet spelar jag med.

Sade du någonting
nu när allt är slut
vi inte längre är ett par
tror du fortfarande att du vunnit
du vet inte att jag visste hela tiden
om din plan.

Sade du någonting
nu när allt är slut
är jag sårad lite
fast jag allt visste
eftersom till skillnad från dig
har jag ett varmt och gott hjärta.

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2017 - 06 - 19)

 




Fri vers av Arnela
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-19 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela