Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlov

regnet rasade vilt som ett krig inatt
du och jag vaknade i samma sekund
och du rörde sömnigt vid min arm

vi är så ofta två barn med sommarlov
från det liv jag trodde måste genomlidas




Fri vers av 99knivesinside
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-20 12:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Klarspråk. Ändå anas att solen skiner bakom, om än molnen syns förmörka himlen.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside